Goffin pakt 2e zege op Ultimate Tennis Showdown na sudden death

  David Goffin (archief)

  David Goffin (ATP-10) heeft zijn tweede overwinning geboekt op de Ultimate Tennis Showdown, een alternatief tennistoernooi. Onze landgenoot klopte de Spanjaard Feliciano Lopez (ATP-56) na een sudden death. Na 4 speeldagen staat Goffin op de 4e plaats, de top 6 stoot door naar de volgende ronde.

  David Goffin en Lopez verdeelde de vier quarters: 13-14, 17-11, 14-11 en 10-19. In het nieuwe format wordt er dan een sudden death gespeeld. Wie het eerste twee punten op een rij maakt, wint. En dat was vanavond David Goffin.

   

  Hij boekt zo zijn tweede zege nadat hij eerder Alexei Popyrin aan de kant had geschoven. Vorige week ging het minder goed voor Goffin want toen verloor hij zijn twee matchen.

   

  Na 4 matchen staat onze landgenoot nu op de 4e plaats. De top 6 stoot door naar de volgende ronde. De top twee plaatst zich rechtstreeks voor de halve finales, de nummers drie tot zes spelen een play-off voor een stek bij de laatste vier.

  Bekijk enkele mooie punten van Goffin uit de partij