Moors strandt met Bamberg in kwartfinales Duitse basketbalcompetitie

  Bamberg-coach Roel Moors schopte het tot de kwartfinales.

  Voor het eerst sinds 2009 gaat de Duitse basketbaltitel niet naar Bayern München of Brose Bamberg. Titelverdediger Bayern werd op het quarantainetoernooi uitgeschakeld door Ludwigsburg, Roel Moors kon Bamberg niet voorbij Oldenburg loodsen.

  10 teams spelen in München van 6 tot 28 juni de eindronde van het Duitse kampioenschap. Voor Bamberg, Belgian Lion Retin Obasohan en coach Roel Moors is de titelstrijd geëindigd in de kwartfinales. Oldenburg was twee keer te sterk: 86-81 en 89-75.

   

  Ook titelverdediger Bayern München werd uitgeschakeld door Ludwigsburg. Zo gaat de Duitse landstitel voor het eerst sinds 2009 niet naar Bayern of Bamberg.

   

  In de halve finales neemt Oldenburg het op tegen de winnaar van het duel tussen Alba Berlijn en Göttingen. In de andere halve finale staat Ulm tegenover Ludwigsburg.