"Meunier verlengt contract bij PSG niet om Champions League nog te spelen"

  Wordt Meunier een ploegmaat van Witsel en Hazard in Dortmund?

  Het contract van Thomas Meunier bij PSG loopt af op 30 juni. De Rode Duivel kreeg een verlenging aangeboden om de eindfase van de Champions League nog af te werken, maar zou hebben geweigerd om te tekenen volgens de Franse sportzender RMC Sport.

  Thiago Silva, Edinson Cavani, Layvin Kurzawa, Eric Maxim Choupo-Moting en Thomas Meunier zien hun avontuur in de Franse hoofdstad eindigen. En Leonardo, de Braziliaanse sportief directeur van PSG, is niet van plan om hen een contractverlenging aan te bieden.

   

  Maar omdat de Europese voetbalbond UEFA heeft besloten dat de Champions League moet worden afgewerkt met de spelerskern van 2019-2020, probeert PSG zijn spelersgroep nog samen te houden voor de zomer. Korte contractverleningen voor 2 maanden liggen op tafel.

   

  Thomas Meunier en Edinson Cavani zouden het evenwel niet zien zitten om nog langer in Parijs te spelen. De Rode Duivel zou zich volgens RMC Sport willen concentreren op een transfer (naar Borussia Dortmund?).

   

  Meunier speelde 4 jaar voor PSG, goed voor 128 matchen in de Franse grootmacht. Er staan drie landstitels, twee bekers en twee ligabekers op zijn palmares.