Geen Duivels op EK? Dan geeft Vandenbempt maar commentaar bij konijnen

  Gisteren hadden de Rode Duivels normaal gezien in en tegen Denemarken moeten spelen op Euro 2020. Voetbalcommentator Peter Vandenbempt probeerde het gemis op zijn Instagram-pagina door te spoelen met zijn eigen "Copa Conejo Final".

  Peter Vandenbempt kan nu al meer dan 3 maanden geen commentaar geven bij het voetbal en dat begint stilaan zijn sporen na te laten. Het gemis van Denemarken-België is blijkbaar de druppel. "De commentator heeft een dip, tijd voor therapie", schrijft hij zelf in zijn Instagram Story.

   

  Hierna zien we de Sporza-commentator alle registers opentrekken voor de Copa Conejo Final, in de Rabbit Dome van Beauvechain City. Lees: de dwergkonijnen (van zijn zoon) Salsa en Stuiver proberen de bal in elkaars doel te duwen.

   

  "Met deze konijnen valt niet te spotten", kondigt Vandenbempt aan. Maar zoals wel vaker stelt de grote finale teleur. Zelfs een recept voor konijn met pruimen krijgt de twee beestjes amper in beweging. 

   

  Wanneer niemand het nog verwacht, ook de ingedommelde commentator niet, gebeurt het dan toch! Waarna Vandenbempt zich nog eens helemaal kan uitleven: goooooooooooooaaaaaaaaalll!!!!

  Bekijk de volledige video of volg Peter Vandenbempt op Instagram op @petervdbempt