Neymar moet ex-club Barcelona 6,7 miljoen euro terugbetalen

  Neymar in het truitje van Barcelona.

  FC Barcelona heeft in een juridisch gevecht met zijn ex-speler Neymar aan het langste eind getrokken. De Spaanse kampioen kreeg van een rechter in Barcelona gelijk in een dispuut over de tekenbonus bij de laatste contractverlenging van de Braziliaan.

  Op zijn website laat FC Barcelona vrijdag weten dat Neymar, die in totaal 43,6 miljoen euro eiste van zijn ex-club, zijn klacht afgewezen ziet. Hij moet in tegendeel 6,7 miljoen euro terugstorten aan Barça.

   

  Barcelona voegt eraan toe dat Neymar nog in beroep kan gaan en dat de club "haar legitieme belangen vurig zal blijven verdedigen".

   

  Neymar verlengde zijn contract bij Barcelona in oktober 2016. De volgende zomer verhuisde hij voor de recordsom van 222 miljoen euro naar PSG.