FOTO: Kampioen Club Brugge begint aan nieuwe seizoen in ziekenhuis

  Hans Vanaken loopt zich de longen uit het lijf in het AZ Sint-Jan in Brugge.

  Club Brugge heeft de nieuwe voetbaljaargang traditioneel op gang getrapt met medische testen in het AZ Sint-Jan in Brugge. Vrijdag kwam een eerste groep aan bod, de rest volgt zaterdag. Onder meer Vanaken, Vormer, Dennis en Diatta moesten zich vandaag al in het zweet werken. Wij geven je een blik achter de ziekenhuisschermen.

  31 spelers voor voorbereiding

  Coach Philippe Clement leidt op maandag de eerste veldtraining. Deze zal, volgens de regels rond social distancing, in verschillende groepen plaatsvinden.

   

  De volgende 31 spelers zullen de voorbereiding bij Club aanvatten: Odilon Kossounou, Clinton Mata, Brandon Mechele, Thibault Vlietinck, Youssouph Badji, Ethan Horvath, Nick Shinton, Michael Krmencik, Matej Mitrovic, Mats Rits, Siebe Schrijvers, Eduard Sobol, David Okereke, Amadou Sagna, Kaveh Rezaei, Éder Balanta, Simon Deli, Emmanuel Dennis, Krépin Diatta, Federico Ricca, Hans Vanaken, Ruud Vormer, Simon Mignolet, Maxim De Cuyper, Charles De Ketelaere, Loïs Openda, Thomas Van Den Keybus, Ignace Van der Brempt, Noah Aelterman, Siemen Voet en Senne Lammens.