Ga naar de inhoud

Dresden-speler loopt helemaal leeg tijdens live interview: "Klote situatie"

 vr 19 juni 2020 14:37

Voor voetbalfans is de herstart van buitenlandse competities een godsgeschenk, maar voor de spelers is het zware periode. En dan wordt het allemaal soms wat te veel. Toch zeker voor Chris Löwe, linksachter van Dynamo Dresden. Om dat te begrijpen moet je enkel de video bekijken.

Dynamo Dresden werd tijdens de coronacrisis opgeschrikt door 2 personen van het team die positief testten op het coronavirus. Daardoor moest de eerste wedstrijd van de ploeg uit de tweede Bundesliga uitgesteld worden.

 

En dat net voor een periode waarin de wedstrijdkalender al erg vol zit. Het resultaat is dat Dresden sinds eind mei 7 wedstrijden in 19 dagen moest spelen en dat werd de 31-jarige Löwe na de wedstrijd tegen Kiel op donderdag allemaal een beetje te veel.

 

Live op televisie kon hij zich niet meer inhouden. "Geloven jullie dat iemand van de liga ook maar een seconde aan ons denkt? Het zal hen een rotzorg wezen! Het zijn wij die de tol betalen voor deze klote situatie!"

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.