KV Mechelen neemt afscheid van assistent-coach Van Tornhout

    Wouter Vrancken moet op zoek naar een andere assistent bij KV Mechelen. De club neemt afscheid van T2 Dieter Van Tornhout. De reden voor het afscheid wordt niet gecommuniceerd, maar "de beslissing werd in onderling overleg genomen", klinkt het.

    Van Tornhout, ex-speler van Antwerp en Roda JC, was een van de drie assistenten van Wouter Vrancken bij KV Mechelen. Maar komend seizoen zal hij er niet meer te zien zijn. "Het contract werd beëindigd en afgesloten in de beste verstandhouding met het bestuur van KV Mechelen", klinkt het in een kort bericht.

     

    "De club wil Dieter bedanken voor zijn werk binnen onze A-kern. Hij lag mee aan de basis van de twee erg succesvolle jaren. Zowel de club als Dieter Van Tornhout beperken zich tot deze communicatie."