Ga naar de inhoud

Kim Clijsters treedt over 4 weken weer in competitie, in de VS

 di 16 juni 2020 18:29
Kim Clijsters kwam voor het laatst in actie op 4 maart.
Kim Clijsters kwam voor het laatst in actie op 4 maart.

Ruim 4 maanden na haar laatste tennismatch pakt Kim Clijsters de draad weer op in de World Team Tennis, een toernooi voor gemengde teams in West Virginia.

Het comebackjaar van Kim Clijsters krijgt vanaf 12 juli een vervolg. Onze landgenote zal dan deelnemen aan de World Team Tennis, een toernooi in West Virginia (VS) waarin gemengde teams het tegen elkaar opnemen.

 

Clijsters krijgt een plekje in het team "New York Empire", waar ze ploeggenote is van Mardy Fish, Jack Sock, Sabine Lisicki, Neal Skupski en Kveta Peschke.

 

Zakken ook af naar West Virginia: onder meer Milos Raonic, Sofia Kenin, Sloane Stephens en de dubbelende tweelingsbroers Bob en Mike Bryan.

 

Voor Clijsters wordt de World Team Tennis het eerste toernooi sinds Monterrey (Mexico). Toen sneuvelde ze in de 1e ronde tegen de Britse Johanna Konta. Ook in Dubai verloor Clijsters in de 1e ronde, tegen de Spaanse Garbiñe Muguruza.

 

De World Team Tennis vindt plaats van 12 juli tot en met 2 augustus.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.