Antwerp: "Lamkel Zé is zonder geldige reden niet opgedaagd op training"

  Lamkel Zé maakt het bont in de media, de gewone én de sociale.

  Antwerp heeft in een korte en duidelijke boodschap gereageerd op het optreden van woelwater Didier Lamkel Zé in de media, de gewone en de sociale. De club bevestigt dat hij gisteren en vandaag zonder geldige reden ontbrak op training én stelt dat niemand boven de club staat. "We zullen dit verder intern aanpakken."

  Gisteren begonnen de veldtrainingen bij Antwerp, maar zonder Lamkel Zé. Die zou geen fysieke inspanningen mogen doen door een haarpigmentatie. In Het Nieuwsblad vandaag leek hij andermaal alle bruggen op te blazen. De Kameroener wil de club verlaten of anders een nieuw contract.

   

  Hij is van plan om volgende week vakantie te nemen. Op de eerste trainingsdag amuseerde hij zich alvast op zijn sociale media, mét geflirt richting Anderlecht. 

   

  Dat kon niet zonder reactie van de club blijven: "De club heeft nota genomen van de uitlatingen in de pers door zijn speler Didier Lamkel Zé en bevestigt ook dat de speler gisteren en vandaag niet is opgedaagd op training. Dit zonder geldige reden."

   

  "Zoals steeds wordt ook dit intern verder bekeken en aangepakt, maar we willen duidelijk melden dat niemand boven de club staat en ieder contract dient gerespecteerd te worden."

   

  "Iedereen met een Rood-Wit hart verdient het dat er met volle focus gewerkt wordt naar volgend seizoen en de toekomst toe."

   

  De korte mededeling op de clubwebsite geldt als enige communicatie over dit dossier, laat stamnummer 1 nog verstaan.

  De eerste trainingsdag door de ogen van Lamkel Zé: