Gesink en Woods redden verdwaald hertje tijdens trainingstocht

    Veel wielrenners vierden vaderdag vandaag op de fiets. Bij Robert Gesink en Michael Woods kwamen de vaderlijke gevoelens toch naar boven toen ze op hun ritje in Andorra een eenzaam hertje op de weg zagen liggen. De twee ontfermden zich over het diertje tot de lokale dierenambulance ter plaatse was.

    "Ze zeggen dat het krijgen van kinderen een man verandert. Het beste bewijs is misschien wel dit verhaal van twee mannen (33 en 34) die emotioneel werden toen ze een eenzaam hertje zagen rillen tijdens hun trainingstocht", schrijft Robert Gesink. 

     

    De Nederlander bleef samen met trainingsmakker Michael Woods een halfuur wachten bij het diertje tot er hulp kon komen. Met hun fietsen zorgden ze ervoor dat auto's het hert niet zouden aanrijden. "We hebben het jong niet aangeraakt zodat zijn moeder het zeker nog zou herkennen."