Regen is spelbreker voor David Goffin: toernooi met dag uitgesteld

  David Goffin en co hadden er maanden op gewacht om weer een match te spelen, maar de regen heeft er anders over beslist. Dag 1 van de Ultimate Tennis Showdown (UTS), het innovatieve toernooi, is in het water gevallen.

  Alles was klaar om jonge tennisfans te verleiden met de vernieuwingen van de Ultimate Tennis Showdown. Maar de regen in Nice heeft er anders over beslist.

   

  "We wilden dat de eerste wedstrijden perfect waren en dus hebben we de wedstrijden verplaatst naar zondag", legt bedenker Patrick Mouratoglou uit. "We wilden niet dat de regen de wedstrijden zou onderbreken."

   

  Goffin was samen met Dominic Thiem, Stefanos Tsitsipas en Matteo Berrettini een van de uithangborden van de UTS in Nice. Mouratoglou is de tenniscoach van onder meer Serena Williams.