Zulte Waregem haalt transfervrije Opare op bij Antwerp

  Daniel Opare poseert met het truitje van zijn nieuwe werkgever.

  Zulte Waregem heeft zijn eerste transfer voor volgend seizoen afgerond. Essevee neemt de 29-jarige Daniel Opare over van Antwerp. De Ghanees was einde contract op de Bosuil.

  Met Daniel Opare haalt Zulte Waregem een pak ervaring binnen. De flankverdediger, die bij Essevee een contract voor 2 seizoenen ondertekend heeft, speelde 4 jaar voor Standard en werd dan weggeplukt door de Portugese topclub Porto. Via Augsburg en Lens belandde hij in 2018 bij Antwerp, waar hij nu einde contract was.

   

  "Ik speelde al enkele keren tegen Zulte Waregem", vertelt de nieuwe aanwinst van Essevee. "Het is een sterke ploeg met heel wat ambitie. Daar komt dan nog eens de geweldige steun van de supporters bij. Ik kan niet wachten om aan het seizoen te beginnen."

   

  Ook Zulte Waregem is opgetogen met de komst van Opare. "Door de coronacrisis komt de transferzomer later dan normaal op gang. We zijn blij om dan toch al begin juni onze eerste slag te slaan", zegt CEO Eddy Cordier.

   

  "Het was geen geheim dat we op zoek waren naar een rechts- en linksachter. Met de komst van Daniel Opare hebben we alvast een van die posities perfect kunnen invullen."