Lise Van Hecke ziet collega-Yellow Tiger Heyrman terug bij Monza

    Lise Van Hecke speelt komend seizoen bij Saugella Monza. Ze ruilt zo haar Italiaanse ploeg Cuneo in voor een andere ploeg uit de Serie A. Van Hecke tekent voor een jaar en wordt er ploegmaat van Laura Heyrman.

    Na een sterk seizoen bij Cuneo zet Van Hecke nu een stapje hogerop in de Italiaanse hoogste klasse. Monza eindigde dit seizoen als 5e, maar zou komend seizoen moeten kunnen meedoen voor de top 3.

     

    Trainer Marco Gaspari wil zijn team versterken. Zo werd onder anderen ook de Nederlandse Floortje Meijners langer vastgelegd en ook Laura Heyrman blijft de ploeg trouw. Het is de eerste keer dat de twee Belgische vrouwen samen zullen spelen bij een buitenlandse club. Van Hecke wordt er als hoofdaanvalster uitgespeeld.

    Een reactie van Lise Van Hecke (Italiaans)