RWDM vat avontuur in 1B aan met trainer Laurent Demol

  Laurent Demol is de nieuwe hoofdtrainer van RWDM, volgend seizoen de nieuwkomer in 1B. De 48-jarige Demol was afgelopen seizoen trainer bij Tubeke. Hij heeft ook een verleden bij Bergen en Moeskroen.

  RWDM werd vorig seizoen 6e in eerste amateurklasse maar mocht door licentieperikelen van de concurrentie toch promoveren naar 1B. Fred Vanderbiest begon afgelopen zomer als hoofdcoach bij de Brusselse traditieclub maar trok in januari naar KV Mechelen.

   

  Sinds de winter staat assistent Frédéric Stilmant er dus aan het roer. Maar hij krijgt nu opnieuw een hoofdcoach boven zich: Laurent Demol. Demol kon vorig seizoen met Tubeke niet in eerste amateur blijven.

   

  Fysical coach Frédéric De Meyer en keeperstrainer Thierry Berghmans vervolledigen de staf.