Herken jij deze topvoetballer nog?

  Zondagavond staat deze man weer op het voetbalterrein.

  Ook Sergio Ramos (34) heeft de voorbije weken een bezoek aan de kapper uitgesteld. Het resultaat: de topverdediger van Real Madrid stapt komend weekend het veld op met een stevige coronabaard. Of haalt hij nog snel zijn scheerapparaat boven?

  Morgen beginnen ze in Spanje weer te voetballen. Stadsrivalen Sevilla en Real Betis trappen de Primera Division weer op gang.

   

  Zondag is het aan Real Madrid. De Koninklijke krijgt het bescheiden Eibar op bezoek in de hoofdstad.

   

  Niet schrikken als u voor Thibaut Courtois een ruigharige verdediger op het terrein ziet staan. Het is niemand minder dan Sergio Ramos. Tijdens de coronapauze heeft de Spaanse international zich een wilde look aangemeten.

  Sergio Ramos?

  Of Tom Hanks?