Nainggolan dreigt herstart Serie A te missen door kuitblessure

    Radja Nainggolan blesseerde zich op training.

    Radja Nainggolan heeft zich op training bij Cagliari geblesseerd aan zijn rechterkuit en dreigt de rentree van de Serie A te missen. Het is onduidelijk hoelang hij aan de zijlijn staat.

    Een bezoekje naar Hellas Verona is voor Cagliari de eerste opdracht op 20 juni. Maar de medische staf moet verdere onderzoeken afwachten of Nainggolan de herstart van de Italiaanse competitie tussen de lijnen kan meemaken.

     

    Nainggolan (32) wordt dit seizoen door Inter uitgeleend aan zijn ex-club Cagliari, maar de Milanese eigenaar roept zijn huurling na dit seizoen wellicht terug. Nainggolan doet het seizoen uit op Sardinië, maar zijn prijskaartje staat een langer verblijf dus mogelijk in de weg.