Eupen verlengt contract van ervaren rot Danijel Milicevic niet

  Danijel Milicevic speelde in totaal vijf jaar voor Eupen.

  Danijel Milicevic (34) komt volgend seizoen niet meer in actie voor Eupen. De Bosnisch-Zwitserse middenvelder krijgt geen contractverlenging in de Oostkantons en moet op zoek naar een nieuwe werkgever.

  Milicevic keerde in de zomer van 2018 terug naar de Kehrweg, nadat hij er al had gevoetbald tussen 2009 en 2011.  Tussendoor speelde hij nog voor Charleroi, pakte hij de eerste landstitel met AA Gent en volgde een uitleenbeurt naar Metz. Nu moet de middenvelder opnieuw andere oorden opzoeken.

   

  "Op deze manier komt er een einde aan vijf jaar van goede samenwerking en sportieve successen", klinkt het op de clubwebsite van Eupen. "De club bedankt Milicevic voor zijn grote engagement en zijn grootste prestaties in het shirt van de club. We wensen hem veel succes voor de toekomst."

   

  Afgelopen seizoen was de stijlrijke middenvelder goed voor vijf goals en zeven assists in 24 wedstrijden.