Basketbalclub Aalstar wordt opnieuw Okapi Aalst

  Basketbalclub Aalstar zal voortaan opnieuw als Okapi Aalst door het leven gaan. Dat maakte de club dinsdag bekend op haar website. De club krijgt ook een nieuw logo, gecreeërd door een Aalstenaar.

  "Vorig seizoen werd de eerste stap gezet naar een nieuw Okapi, met ambitieuze maar realistische doelstellingen en onderbouwd door een moderne beleids- en bestuurlijke structuur", klinkt het bij Okapi.

   

  "Vandaag zetten we de volgende stap in die vernieuwing - voor sommigen met de nodige nostalgie - door onze clubnaam te wijzigen naar hoe het vroeger klonk: Okapi Aalst."

   

  "De stad Aalst krijgt opnieuw een prominente plaats in de clubnaam. En zo hoort het ook te zijn. We zijn immers dé basketbalclub van onze stad, een fiere ambassadeur met de nodige nationale uitstraling én met dat lokaal patriottisch gevoel: Weir zen Oilsjteneers."