Antwerp trapt zijn voorbereiding op gang met fysieke testen

  De spelers van Antwerp hebben zich vandaag voor het eerst opnieuw op de club gemeld. De voorbereiding op het nieuwe seizoen begon met een coronatest en fysieke testen in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen. Volgende week begint de Great Old met de groepstrainingen.

  Waar is Mbokani?

  De kern van Antwerp was nog niet voltallig. Zo zou onder meer topschutter Diemerci Mbokani afwezig zijn geweest. De Congolees beschikt over een aflopend contract in Antwerpen en bekijkt nog al zijn opties voor volgend seizoen.

   

  Nieuwe coach Ivan Leko was wel van de partij. De Kroaat nam in het tussenseizoen het roer als T1 bij de Great Old over van de Roemeen Laszlo Bölöni.

  Antwerp liet in het tussenseizoen Sinan Bolat en Kevin Mirallas vertrekken. Naast Mbokani beschikken ook Wesley Hoedt en Steven Defour over een aflopende overeenkomst. Inkomende transfers vielen er nog niet te noteren.

   

  Lees ook: Antwerp belooft abonnees plaatsje op rug van spelers