Ook in Griekenland spelen ze weer en Olympiakos is al bijna meteen kampioen

  El Arabi maakte het enige doelpunt tegen PAOK Saloniki.

  Ook in Griekenland is de competitie  dit weekend hervat, met play-offs zowaar, en Olympiakos stak al meteen een hand uit naar een 45e landstitel.

  Wie Grieks voetbal zegt, denkt bijna automatisch aan Olympiakos. Toch ging de titel de voorbije 2 jaar niet naar de club uit Piraeus. Op de eerste speeldag kwam Olympiakos uit tegen de regerende landskampioen, PAOK Saloniki, en dus wilden de rood-witten graag een statement maken.

   

  Olympiakos ging op het veld van de concurrent met de volle buit aan de haal, dankzij een goal van Youssef El Arabi, op aangeven van Mathieu Valbuena. 

   

  Door die zege telt Olympiakos 17 punten voorsprong op nummer 2 PAOK, terwijl nog maar net de eerste speeldag van een play-off met 6 is afgewerkt. Een 45e titel kan de ploeg van coach Pedro Martins dus nog nauwelijks ontsnappen.