Belgisch kampioene Vandenbulcke ten huwelijk gevraagd op Kemmelberg

  Jesse Vandenbulcke zal binnenkort in het huwelijksbootje stappen met Giovanni de Merlier. De Merlier ging tijdens een trainingstochtje op de top van de Kemmelberg op één knie zitten. "Natuurlijk zei ik JA!"

  Jesse Vandenbulcke beleefde bijna een jaar geleden de mooiste dag van haar sportieve leven, toen ze in Gent voor het eerst in haar carrière Belgisch kampioene werd.

   

  Door de coronacrisis heeft ze niet veel van haar tricolore kunnen genieten, maar het zondagse trainingstochtje met haar vriend Giovanni de Merlier, zelf een eliterenner zonder contract, maakte veel goed.

   

  De Merlier, met wie Vandenbulcke al een zoontje heeft, koos als plaats voor zijn aanzoek niet toevallig de Kemmelberg, bekend van Gent-Wevelgem. "Met mijn lievelings-toekomstige-man op mijn lievelingsberg. Natuurlijk zei ik JA!", schrijft Vandenbulcke op haar Instagram-pagina.