Een week voor herstart van La Liga traint geblesseerde Messi apart

  Messi heeft een kleine blessure aan zijn rechterdijbeen.

  Lionel Messi kijkt meteen aan tegen een race tegen de klok om de start van La Liga te halen. De competitie in Spanje begint over 8 dagen opnieuw, maar de Argentijnse ster miste de voorbije trainingen met een lichte blessure. 

  Competitieleider Barcelona begint volgende zaterdag opnieuw aan de competitie na drie maanden pauze. Barcelona neemt het dan op tegen Mallorca. Maar kunnen de Catalanen rekenen op een topfitte Messi? De Argentijn traint voorlopig apart.

   

  Hij liep enkele dagen geleden een blessure op op training aan de rechterquadriceps. Hij heeft daarom niet met de groep getraind, maar deed specifieke oefeningen in de fitness. Ook Ansu Fati bleef trouwens binnen.

   

  "Het is wel de bedoeling dat Messi de komende dagen opnieuw aansluit bij de groep", klinkt het bij Barcelona. "Morgen is er opnieuw een training. We verhuizen naar Camp Nou."