Griezmann: "Eerst CL winnen met Barcelona, daarna naar MLS"

  Antoine Griezmann wil zijn carrière afsluiten in de Verenigde Staten.

  Antoine Griezmann heeft al een planning voor de rest van zijn carrière in zijn hoofd. Hij wil eerst nog prijzen pakken met Barcelona, daarna wil hij naar de Verenigde Staten. "Ik wil naar de MLS", vertelde de Fransman in een interview.

  De 29-jarige Griezmann speelt pas sinds dit seizoen voor Barcelona, maar door het stopzetten van de competitie wacht hij nog op prijzen. "La Liga en de Champions League winnen met Barça is een droom en ook een doel", vertelde hij aan de Los Angeles Times.

   

  "De volgende stap is om met Frankrijk het WK in Qatar te winnen." En dan? "Ik wil naar de MLS. Daar wil ik mijn carrière beëindigen. Ik weet nog niet voor welke ploeg ik er wil spelen, maar het moet zeker een team zijn dat sterk genoeg is om mee te doen voor de prijzen."

   

  Griezmann ligt wel nog tot midden 2024 onder contract bij Barcelona.