Meer punten, maar weer geen titel voor Tessa Wullaert en Manchester City

    Neemt Tessa Wullaert binnenkort afscheid van Manchester City?

    Red Flame Tessa Wullaert is met Manchester City voor het tweede jaar op rij vicekampioen geworden in Engeland. De Engelse voetbalbond FA riep immers Chelsea uit tot landskampioen bij de vrouwen.

    Nochtans stond City op het moment van de stopzetting van de competitie aan de leiding, met 1 punt meer dan Chelsea, dat weliswaar een wedstrijd minder had gespeeld. De FA besloot de eindstand te bepalen op basis van het puntgemiddelde per wedstrijd en zo gaat de titel naar Londen.

     

    Een zuur seizoenseinde dus voor Tessa Wullaert en City, waar ze bovendien einde contract is. Eerder hintte ze al op een vertrek bij de Citizens en een terugkeer naar België zou daarbij tot de mogelijkheden behoren.