Antwerp belooft abonnees plaatsje op rug van Lamkel Zé & co

  Lamkel Zé prijst de abonnementen op de Bosuil aan.

  Voetbalclubs komen origineel uit de hoek om de abonnementen voor komend seizoen aan de man te brengen. De supporters van Antwerp kunnen hun foto in het rugnummer van hun favoriete spelers laten integreren.

  Racing Genk verlengt al zijn abonnementen kosteloos tot de winterstop, Anderlecht betaalt matchen zonder publiek terug en geeft net als KV Mechelen korting op een seizoenskaart.

   

  Bij Antwerp gaat de abonnementenverkoop met een andere actie. Trouwe supporters die opnieuw hun plaatsje op de Bosuil innemen, zullen ook op het veld staan. De club met stamnummer 1 gaat de foto's van de fans in de rugnummers van de spelers integreren.

   

  "Zo ben je altijd als 12e man aanwezig", klinkt het in Deurne-Noord.

  VIDEO: De abonnee-actie van Antwerp