Zlatan Ibrahimovic kan het truitje van Milan wellicht nog aantrekken

  De kuitblessure van Zlatan Ibrahimovic evolueert gunstig en zonder complicaties, zo laat AC Milan weten. De Zweedse krijger viel eind vorige maand uit, maar zou toch nog inzetbaar zijn de komende weken.

  Zlatan Ibrahimovic (38) ligt nog tot eind dit seizoen onder contract bij AC Milan en lijkt voor een terugkeer naar zijn vaderland te staan, waar hij zou voetballen bij Hammarby IF, de club waarvan hij mede-eigenaar is.

   

  De Milan-fans vreesden dan ook dat Ibrahimovic zijn laatste wedstrijd in Italiaanse loondienst had gespeeld toen de Zweed op 25 mei uitviel op training.

   

  Er werd gevreesd voor een zware blessure, maar het letstel zou meevallen. Ibrahimovic zou nog 10 dagen moeten rusten.

   

  De halve finale van de Coppa Italia komt dus nog te vroeg voor de spits, die sowieso geschorst was voor de terugmatch. Milan neemt het daarin op 12 juni op tegen Juventus. De finale volgt op 17 juni.

   

  De Serie A herstart voor AC Milan op 22 juni met een verplaatsing naar degradatiekandidaat Lecce. Milan is zevende in de stand.