Dortmund tikt Hazard en Witsel op vingers voor kappersbezoek

  Raphaël Guerreiro, Thorgan Hazard en Jadon Sancho stonden vorig weekend fris gekapt op het terrein.

  Enkele voetballers van Borussia Dortmund, onder wie Rode Duivels Axel Witsel en Thorgan Hazard, zijn op het matje geroepen door de Duitse topclub. Ze hebben zich niet aan de coronaregels gehouden tijdens een kapbeurt.

  In Duitsland voetballen ze sinds kort onder strenge regels. Spelers moeten de hygiënemaatregelen strikt volgen: tijdens hun job, maar ook ernaast. En daarin zijn ze in de fout gegaan.

   

  Het Duitse boulevardblad Bild pakt uit met foto's van Dortmund-spelers tijdens een knipbeurt. Jadon Sancho, Raphaël Guerreiro, Manuel Akanji, Dan-Axel Zagadou, Axel Witsel en Thorgan Hazard hadden de sterrenkapper Winnie Nana Karkari in Duitsland uitgenodigd. Niemand droeg een mondmasker.

   

  "Dat onze spelers hun haar laten knippen, vinden we een normale zaak, maar dat ze geen mondkapje dragen, is een no-go", reageert Borussia Dortmund. "Dat zullen we hen zeer duidelijk maken."

  Kapper: "Deed mondmasker af voor foto"

  De populaire kapper laat weten dat hij de hygiënemaatregelen strikt volgt. "Ik deed alleen het masker af voor de foto", verdedigt hij zichzelf.

   

  "Ik maakte mijn materiaal voor elke klant schoon en droeg handschoenen. Ik ben heel erg kieskeurig, ongeacht het coronavirus. '