Real Madrid werkt resterende thuismatchen niet af in Estadio Bernabeu

  Het Estadio Bernabeu in Madrid

  Real Madrid werkt zijn resterende thuiswedstrijden dit seizoen niet af in het eigen Bernabeustadion. Real wijkt daarvoor uit naar het Estadio Alfredo di Stéfano in het trainingscomplex in Valdebebas. 

  De Spaanse competitie kan vanaf 11 juni hervatten, maar Real Madrid zal dat niet in het eigen stadion doen. Dat heeft voorzitter Florentino Perez in een brief aan de leden van de club laten weten.   

   

  De tijdelijke verhuis is geen verrassing aangezien bij de hervatting van La Liga geen toeschouwers worden toegelaten en Real van de coronacrisis gebruik maakt om het Bernabeustadion te renoveren.

   

  De Spaanse competitie herbegint op 11 juni met de stadsderby tussen FC Sevilla en Betis. Real, met Eden Hazard en Thibaut Courtois, opent op 14 juni tegen SD Eibar. Elf speeldagen voor het einde voert Barcelona de stand aan met 2 punten voorsprong op Real Madrid.