Floyd Mayweather wil de uitvaartkosten voor George Floyd betalen

  Floyd Mayweather

  Floyd Mayweather heeft contact opgenomen met de familie van de overleden George Floyd. De voormalige wereldkampioen boksen wil de kosten betalen voor de uitvaart en herdenkingen.

  De dood van George Floyd heeft ook Floyd Mayweather aangegrepen. De steenrijke ex-bokser wou iets doen voor de familie en heeft daarom voorgesteld om de kosten van de uitvaart en herdenkingen op zich te nemen.

   

  Volgens lokale media heeft de familie van de overleden George Floyd het aanbod van Mayweather aanvaard. Er zouden in Houston (de geboortestad van Floyd), Minnesota en Charlotte herdenkingen zijn.

   

  Floyd overleed op 25 mei bij een arrestatie door een blanke politieman. Sindsdien staat de Verenigde Staten in rep en roer met vreedzame en gewelddadige protesten. Heel wat sporters zoals Tiger Woods, Michael Jordan en Lewis Hamilton hebben de afgelopen dagen racisme aangeklaagd.