Ana Ivanovic over manlief: "Basti zal op een dag een geweldige trainer zijn"

  Ivanovic en Schweinsteiger stapten 4 jaar geleden in het huwelijksbootje.

  Ivanovic en Schweinsteiger stapten 4 jaar geleden in het huwelijksbootje.

  Zal Bastian Schweinsteiger in de toekomst uitgroeien tot een toptrainer? "Hij heeft er de passie voor en kan goed met mensen omgaan", vertelt zijn vrouw en ex-tennisster Ana Ivanovic.

  Bayern-icoon Bastian Schweinsteiger (35) zette vorig jaar een punt achter zijn carrière. De Duitse oud-international zwaaide af bij Chicago Fire en werkt tegenwoordig onder meer als expert voor de Duitse tv-zender ARD.

  Maar volgens zijn vrouw Ana Ivanovic schuilt er in Schweinsteiger ook een toptrainer.

   

  "Hij heeft er de passie voor, kan goed met mensen omgaan en weet veel over voetbal. Ik ben ervan overtuigd dat Basti op een dag een geweldige trainer zal zijn", zegt de 32-jarige Ivanovic in een gesprek met Welt am Sonntag.

   

  Oud-tennisster Ivanovic is de voormalige nummer 1 en winnares van Roland Garros 2008. Samen met Schweinsteiger heeft ze 2 zonen.

   

  In het gezamenlijke interview heeft Schweinsteiger het ook over de Bundesliga, die enkele weken geleden hervatte achter gesloten deuren. De Duitse ex-voetballer mist beleving in de tribunes.

   

  "Je bent het gewoon om voor 50.000 mensen te spelen", zegt Schweinsteiger. "Maar na zo'n lange onderbreking ben je ook gewoon blij dat je weer naar voetbal kan kijken."