"Broers Borlée focussen zich deze zomer op 100 en 200 meter met Franse trainer"

  In plaats van de 400 meter op de Olympische Spelen zullen Jonathan, Kevin en Dylan Borlée deze zomer alles zetten op de 100 en 200 meter. "Het doel is om vooral de tweelingbroers een nieuwe uitdaging te bezorgen", schrijft Le Soir.

  Belgian Tornados Jonathan, Kevin en Dylan Borlée wilden deze zomer hoge toppen scheren op de 400 meter in Tokio. Maar het coronavirus gooide roet in het eten.

   

  De broers Borlée zitten niet stil en hebben al een nieuwe uitdaging gevonden voor deze zomer: de 100 en 200 meter. Dat onthulden de Waalse media.

   

  Ze zullen daarbij bijgestaan worden door de 62-jarige Guy Ontanon, een van de beste sprinttrainers van Frankrijk. Ontanon begeleidt onder meer topsprinter Jimmy Vicaut.

   

  "Het idee is om de tweelingsbroers Jonathan en Kevin een andere uitdaging te bezorgen", schrijft Le Soir. "Het dient ook als afwisseling. De broers willen op de 100 en 200 meter hun sprintsnelheid aanscherpen."

   

  Jacques Borlée zal zich niets aantrekken van dit uitstapje van zijn zonen. "Hij zal met andere leden van "team Borlée", onder wie Camille Laus, Hanne Claes en Jonathan Sacoor op stage trekken naar de Côte-d'Azur van 18 juli tot 1 augustus", voegt Le Soir eraan toe.