Terugmatch promotiefinale wordt op 2 augustus om 19u afgetrapt op Den Dreef

  Beerschot won de heenmatch met 1-0.

  De supporters van Oud-Heverlee Leuven en Beerschot weten wanneer ze voor hun tv moeten gaan zitten. De twee clubs spelen hun felbesproken promotiematch op 2 augustus om 19 uur. Dat hebben de twee teams en de Pro League bevestigd. OHL moet in een leeg stadion een 0-1-achterstand goedmaken.

  De inzet van de terugmatch is promotie naar 1A. Beerschot legde de Leuvenaars op 8 maart in de thuismatch met 1-0 over de knie. De return moest een week later plaatsvinden, maar werd uitgesteld wegens de gevolgen van de coronacrisis. Na heel wat getouwtrek beslisten de club eerder al om de match in het eerste weekend van augustus te spelen.

   

  Concreet wordt dat nu op zondagavond 2 augustus. Een logisch gevolg van het feit dat de bekerfinale op 1 augustus geprogrammeerd staat. De aftrap wordt om 19 uur gegeven.

   

  Wellicht wordt de partij in Leuven zonder toeschouwers gespeeld. "Tot nader order vraagt de club aan alle supporters om van thuis uit onze jongens naar de promotie te schreeuwen", klinkt het op de website van OHL.

   

  "Beide clubs engageren zich om van hun kant de nodige inspanningen te leveren opdat de wedstrijd in het voorgelegde weekend kan plaatsvinden", voegt Beerschot eraan toe.