Ook Spanje is klaar voor herstart: Sevilla en Betis bijten spits af op 11 juni

    Na Duitsland, Engeland en Italië is nu ook in Spanje de knoop doorgehakt. Op 11 juni nemen ze de draad weer op in de Primera Division, met de stadsderby tussen Sevilla en Betis als opener. Op 19 juli zou het hele seizoen er doorgejaagd moeten zijn.

    In Spanje moeten nog 11 speeldagen afgewerkt worden, maar in La Liga maken ze zich sterk dat ze dat in iets meer dan een maand gedaan kunnen krijgen. Dat moet ook wel, want op 12 september zou het nieuwe seizoen al van start gaan.

     

    Intussen bevestigde Javier Tebas, de voorzitter van La Liga, dat Spanje net als in Duitsland de matchen zal uitzenden met virtueel supportersgeluid. "De resultaten uit de Bundesliga zijn verbazingwekkend, maar we zullen onze fans wel de kans geven om te kiezen tussen het echte geluid uit het stadion en het virtuele geluid."