Succescoach Joel Banks blijft twee jaar langer bij Maaseik

    Joel Banks (links).

    Volleybalclub Maaseik blijft bouwen aan de toekomst. Na een reeks transfers kwam de topploeg nu met nieuws over zijn coach. Joel Banks zette zijn handtekening onder een contractverlenging. De 45-jarige Engelsman blijft twee jaar langer in Maaseik. 

    Dit seizoen werd er geen kampioen aangeduid in de hoogste volleybalklasse, maar in 2018 en 2019 kroonde Maaseik zich wel tot landskampioen met coach Joel Banks aan het roer. Het leverde Banks ook twee keer de trofee van Trainer van het Jaar op.

     

    Het huwelijk werkt dus goed en de Engelsman heeft daarom zijn contract in Maaseik met 2 jaar verlengd. Banks kwam in 2016 naar de volleybalclub. Hij was er eerst assistent van Daniel Castellani, maar nam een jaar later al over als hoofdcoach.