Domper voor Dortmund: Erling Haaland is dit weekend nog niet opnieuw fit

  Erling Haaland scoorde al 10 keer in 11 matchen voor Dortmund.

  Geen Erling Haaland (19) dit weekend in de Bundesliga. De Noorse wonderboy van Dortmund raakt niet op tijd fit voor de match tegen Paderborn. Dinsdag blesseerde hij zich in de topper tegen Bayern München aan de knie.

  Dortmund, de ploeg van Axel Witsel en Thorgan Hazard, incasseerde deze week een tik door de belangrijke topper tegen Bayern München met 0-1 te verliezen. Maar er was nog meer slecht nieuws, want goudhaantje Erling Haaland moest na 72 minuten naar de kant met een knieblessure.

   

  Hij zal dit weekend nog niet speelklaar zijn, zo laat zijn club Dortmund weten. De ploeg van Rode Duivels Axel Witsel en Thorgan Hazard kan dit weekend op bezoek bij Paderborn dus niet rekenen op goals van Haaland. Sinds zijn komst naar Dortmund scoorde de 19-jarige Noor al 10 keer in 11 Bundesliga-matchen.

   

  Ook Middenvelder Mahmoud Dahoud viel tegen Bayern. Hij komt dit seizoen zelfs helemaal niet meer in actie.