Ook Engeland speelt bekerfinale op 1 augustus

  Vorig jaar won Manchester City de FA Cup, met Kevin De Bruyne en Vincent Kompany.

  Zaterdag 1 augustus wordt een feestdag voor liefhebbers van bekervoetbal. In ons land spelen Antwerp en Club Brugge de finale, in Engeland staat diezelfde dag de finale in de FA Cup op het programma.

  De finale van de FA Cup staat op 1 augustus geprogrammeerd. Dat maakte de Engelse voetbalbond vandaag bekend bij de voorstelling van de kalender voor het vervolg van de bekercompetitie.

   

  Het toernooi werd door de coronacrisis stilgelegd voor de kwartfinales. Die staan op 27 en 28 juni op het programma. De halve finales worden op 11 en 12 juli gespeeld, met de finale (de traditionele apotheose van het seizoen) op 1 augustus. 

   

  Waar de bekerduels worden gespeeld, is nog afwachten. Mogelijk gebeurt dat achter gesloten deuren op Wembley maar de clubs zouden er geen voorstander van zijn om hun kwart- en halve finale op neutraal terrein te spelen.