Trainer van Tielemans en Praet had corona: "Ik kon nauwelijks lopen"

  Rodgers traint o.a. Dennis Praet en Youri Tielemans.

  Brendan Rodgers, de trainer van Youri Tielemans en Dennis Praet bij Leicester City, heeft in maart gevochten tegen het coronavirus. "Ik kon nauwelijks lopen", vertelde de 47-jarige coach aan BBC Radio Leicester. Arsenal-coach Mikel Arteta liet al in maart weten dat hij positief had getest.

  Nu heeft Brendan Rodgers geen klachten meer, maar in maart heeft hij naar eigen zeggen afgezien. "We waren een week vrij en moesten op 14 maart tegen Watford spelen. In de week erna begonnen de klachten", vertelde de coach van Youri Tielemans en Dennis Praet aan BBC Radio.

   

  "Ik kon nauwelijks lopen en het herinnerde me aan het beklimmen van de Kilimanjaro." Rodgers zei dat hij drie weken lang geen geur en smaak had en dat zijn vrouw dezelfde klachten had. "We zijn getest en we waren allebei besmet."

   

  Rodgers is de tweede trainer in de Premier League die heeft gemeld dat hij besmet is geraakt met het coronavirus. Arsenal-coach Mikel Arteta liet al in maart weten dat hij positief had getest.