Jan Vertonghen grapt (?) over verhuisdozen: "Maar ik heb geen nieuws..."

  Jan Vertonghen won gisteren de eerste aflevering.

  Jan Vertonghen (33) won gisteren de eerste aflevering van onze gloednieuwe quiz "Dat is het. Ik wist het!". Quizmaster Ruben Van Gucht polste bij de Rode Duivel, einde contract bij Tottenham, naar zijn plannen op clubniveau. Vertonghen had geen primeur in petto, of was hij toch iets te loslippig?

  Het contract van Jan Vertonghen bij Tottenham loopt over een maand af. De onderhandelingen over een nieuwe verbintenis tussen de Spurs en de verdediger zouden moeizaam verlopen en dus zou Vertonghen misschien andere oorden kunnen opzoeken.

   

  Vertonghen, die gisteren de eerste aflevering van onze quiz won, liet tijdens het spelletje het achterste van zijn tong niet zien. Of was er toch een kleine slipper?

   

  Toen de kandidaten hun antwoordformulier toonden, haalde Vertonghen zijn smartphone boven. Een printer om zijn antwoordblad af te drukken, was er blijkbaar niet.

   

  "Die printer zit in een verhuisdoos", prikkelde Vertonghen onze nieuwsgierigheid. "Neen, neen, dat is een grapje", voegde hij er heel snel aan toe.

   

  Wielrenner Oliver Naesen, een andere kandidaat gisteren, kon begin deze week aankondigen dat hij zijn contract bij AG2R verlengd heeft met 3 jaar. Jan Vertonghen was goed op de hoogte, maar kan ook hij pronken met een deal?

   

  "Of ik iets te vertellen heb? Ik heb heel veel te vertellen, maar niets daarover, niets waar jullie op doelen. Sorry, geen nieuws."

  Waar is de printer van Jan Vertonghen gebleven?

  Jan Vertonghen blijft geheimzinnig over zijn voetbaltoekomst:

  Bekijk de volledige aflevering: