Mpoku, Carcela en Edmilson aanwezig bij verboden voetbalwedstrijd

    De lokale politie van de zone Basse-Meuse heeft woensdag een voetbalwedstrijd stilgelegd waarbij enkele bekende profvoetballers op het veld stonden. "Ze zouden het voorbeeld moeten geven", zegt de plaatselijke schepen van Sport.

    Er waren woensdag naar verluidt zo'n 60 voetballers aanwezig voor een wedstrijd op een voetbalveld in Wezet. Dat is door de coronamaatregelen nog steeds verboden en dus legde de lokale politie de wedstrijd stil.

     

    "Ik bedank de politie omdat ze een wedstrijd met veel toeschouwers gestaakt hebben en waarbij ook Paul-José Mpoku, Mehdi Carcela en Junior Edmilson aanwezig waren. Met hun status zouden ze juist het goeie voorbeeld moeten geven", zegt schepen van Sport Julien Woolf op zijn Facebook-pagina.