Iets te snel: Racing Genk moet bericht over transfer Ianis Hagi verwijderen

  Ianis Hagi lijkt bij Rangers FC wel helemaal door te breken.

  Racing Genk staat op het punt om Ianis Hagi definitief af te staan aan Glasgow Rangers. Het 21-jarige Roemeense talent was er de voorbije maanden op huurbasis aan de slag en blijft dus meer dan waarschijnlijk in Schotland, al was Genk iets te voorbarig met de transferaankondiging.

  Ianis Hagi is de zoon van de Roemeense voetballegende Gheorghe Hagi. De Roemeense aanvallende middenvelder trok afgelopen zomer voor enkele miljoenen naar Racing Genk, maar kon zich bij de landskampioen nooit ontbolsteren.

   

  Hagi trok in de winterstop naar Schotland, waar hij bij Rangers FC wel kon overtuigen. De Roemeen vond er zijn draai en de 3 partijen stonden niet weigerachtig tegenover een definitieve transfer (in het huurcontract werd een aankoopoptie opgenomen).

   

  Die leek gisteren in kannen en kruiken. Op de website van Racing Genk verscheen een persbericht waarin Hagi werd uitgezwaaid, maar de mededeling werd heel snel weer verwijderd. Wellicht volgt zeer binnenkort dan toch witte rook.

  In Schotland hielden ze de Genk-site goed in de gaten: