Ibrahimovic komt met schrik vrij: geen achillespeesblessure

  De 38-jarige aanvaller kwam in de winterstop naar Milan, goed voor 3 goals in 8 competitieduels.

  Zlatan Ibrahimovic heeft zich gisteren geblesseerd op training bij Milan. Waar de Italiaanse club eerst vreesde voor een zware blessure aan zijn achillespees, viel de schade mee. "De achillespees is niet geraakt", maakte Milan bekend. "Hij heeft een spierletsel in zijn rechterkuit."

  Ibrahimovic (38) trainde vorige maand in Zweden bij Hammarby, de club waar hij mede-eigenaar is. Hij keerde terug naar Italië om een mogelijke rentree van de Serie A voor te bereiden. Als de regering een go geeft, wordt dat 13 juni.

   

  De flamboyante spits staat tot het einde van het seizoen onder contract bij Milan. "Over 10 dagen ondergaat hij een nieuwe scan", gaf Milan nog mee.

   

  De Zweed, die de laatste jaren bij LA Galaxy voetbalde, kwam in de winterstop terug naar Milan. Hij speelde 8 competitieduels, goed voor 3 goals. Ibrahimovic speelde ook al van 2010 tot 2012 bij Milan.