Sanne Cant blijft IKO-Crelan trouw: "Heel tevreden met contractverlenging"

    Sanne Cant

    Veldrijdster Sanne Cant heeft haar overeenkomst met IKO-Crelan verlengd tot eind 2022. Cant rijdt al sinds 2009 in de kleuren van het team en werd in die periode 3 keer wereldkampioene en evenveel keer Europees kampioene. Afgelopen seizoen veroverde ze ook een 11e Belgische titel op rij.

    "Uiteraard ben ik blij dat ik mijn contract heb kunnen verlengen bij het team waar ik zoveel successen heb kunnen boeken", zegt de 29-jarige Cant. "Ik zit al meer dan 10 jaar bij deze ploeg, deze verlenging getuigt dan ook van vertrouwen langs twee kanten. Bovendien geeft het mij de nodige motivatie om volgende winter vol goede moed aan te vatten en er opnieuw vol voor te gaan."

     

    De overeenkomst met Cant loopt parallel met de overeenkomst tussen het team en partner Crelan, dat sinds vorig seizoen samen met IKO - al sinds 2012 partner van het team - investeert in de opleiding van de vrouwen jeugd, "om zo samen op zoek te gaan naar een opvolgster voor Cant".