Oliver Naesen blijft 3 jaar langer bij AG2R: "Blijk van vertrouwen"

  Oliver Naesen heeft het naar zijn zin bij AG2R.

  Door de coronacrisis zijn het onzekere tijden voor het wielrennen, maar niet voor Oliver Naesen. De Belg heeft zijn contract bij AG2R verlengd met drie jaar. "We bouwen een ploeg rond hem", belooft ploegleider Vincent Lavenu.

  Oliver Naesen koerst al sinds 2017 voor AG2R. "Ik ben heel gelukkig dat ik mijn contract met 3 seizoenen kon verlengen. Dat is een mooie blijk van vertrouwen", vertelt Naesen.

   

  "De ploeg maakt al 3 jaar lang vooruitgang op alle vlakken. Waarom zou ik andere oorden opzoeken? De ploeg voor de klassiekers wordt elk jaar sterker en de sfeer binnen het team is uitstekend. Ik ben heel ambitieus voor de komende jaren."

   

  "Ik sta te popelen om vanaf 1 augustus weer te koersen. Dat de Tour voor de klassiekers komt is ideaal voor een renner als ik. Het wordt een drukke kalender, maar het kan een mooi najaar worden voor mij."

   

  Ploegleider Vincent Lavenu: "De contractverlenging van Oliver is geweldig nieuws voor ons. Hij is een van de hoekstenen van onze ploeg en een van de sterkste klassieke renners ter wereld. We bouwen een ploeg rond hem zodat hij zijn ambities kan waarmaken."