Thibaut Courtois 13e in virtuele GP van Monaco, Russell opnieuw de snelste

  Thibaut Courtois (archieffoto) zette er opnieuw zijn beste beentje voor.

  George Russell (Williams) heeft opnieuw gezegevierd in een virtuele race. De Brit won de GP van Monaco, nadat hij 2 weken ook al de beste was in die van Spanje. Rode Duivel Thibaut Courtois (Alfa Romeo) eindigde als 13e.

  De 22-jarige Russell is een kei in virtueel racen. Vandaag boekte hij in de GP van Monaco zijn tweede GP-zege op een rij. De Brit vertrok vanop plaats 2, maar rukte nog voor de eerste bocht op naar de koppositie en die stond hij niet meer af.

   

  De Mexicaan Esteban Gutiérrez (Mercedes) en thuisrijder Charles Leclerc (Ferrari) mochten als nummers 2 en 3 mee op het virtuele podium. Leclerc had zich eerder op de dag trouwens ook al in een echte wagen kunnen uitleven.

   

  Real Madrid-doelman Thibaut Courtois (Alfa Romeo) toonde zich opnieuw de beste van de voetballers. Hij werd 13e en deed daarmee 3 plaatsen beter dan Arsenal-spits Pierre-Emerick Aubameyang, gastrijder bij McLaren.