Racing Genk aast op Eredivisie-topschutter Cyriel Dessers

  Zal Cyriel Dessers volgend seizoen weer in België voetballen?

  Racing Genk probeert Cyriel Dessers (25) naar de Luminus Arena te halen. Dessers speelde dit seizoen bij Heracles in de Eredivisie. Er is al contact geweest tussen beide clubs en Genk heeft al een tweede bod uitgebracht.

  Cyriel Dessers kende een uitstekend seizoen bij Heracles Almelo. Met 15 doelpunten in 26 matchen werd hij gedeeld topschutter in de Eredivisie.

   

  Het levert hem de interesse op van verschillende buitenlandse clubs, maar ook van Racing Genk. De Limburgers zoeken al een tijdje naar een extra spits om Ally Samatta op te volgen. Ze hebben al een tweede bod uitgebracht op Dessers.

   

  "Cyriel is jong, Belgisch, polyvalent en doelgericht. Dat bewees hij afgelopen seizoen", klinkt het bij Genk. "Hij heeft ook een link met Limburg (Dessers groeide op in Vechmaal, red). Een ideaal profiel dus."

   

  Al zal Heracles zijn topschutter waarschijnlijk niet zomaar laten gaan. Dessers zou op dit moment meer dan 5 miljoen kosten.