Officieel: Felice Mazzu moet Union naar 1A loodsen

  De laatste job van Mazzu was bij Racing Genk.

  Felice Mazzu wordt de nieuwe coach van Union in eerste klasse B. De club maakte dat nieuws vandaag officieel op Twitter. Mazzu, die sinds zijn ontslag bij Racing Genk in november zonder job zat, wordt in Brussel de opvolger van Thomas Christiansen. 

  Felice Mazzu zal komend seizoen aan de slag gaan in de Proximus League. Zijn opdracht bij Union is duidelijk: de promotie naar 1A afdwingen. Hij tekent daarom een contract van een seizoen, maar met de optie op een extra seizoen.

   

  De voorbije dagen ging ook even het gerucht dat de ex-trainer van Genk gesignaleerd werd op Sclessin, maar hij kiest dus voor Brussel en niet voor Luik. Hij volgt bij Union Christiansen op. De club nam vrijdag pas afscheid van de Spaans-Deense coach.

   

  Mazzu werd vorig jaar aan de kant geschoven door landskampioen Genk en kende daarvoor 6 succesvolle seizoen bij Charleroi. Maar de 54-jarige trainer was daarvoor ook al in de tweede klasse aan de slag bij Tubeke en White Star.