Italiaanse media: "Terugkeer Zinho Vanheusden naar Inter is mogelijk"

  Staat Zinho Vanheusden op het punt om Standard te verlaten?

  Staat sterkhouder Zinho Vanheusden (20) op het punt om Standard te verlaten voor Inter Milaan? Volgens Italiaanse media is het goed mogelijk. "Het idee om hem uit te spelen als centrale verdediger voor de toekomst, leeft nog altijd bij Inter", schrijft de Italiaanse krant Gazzetta.

  Standard had vanaf 2018 een huurovereenkomst met Inter over verdediger Zinho Vanheusden, maar vorige zomer namen de Rouches hem definitief over. Dat was toen voor een recordbedrag van 12,6 miljoen euro, maar met een terugkoopclausule die Inter binnen de 2 jaar kon activeren.

   

  De Italiaanse krant schrijft dat Inter erover nadenkt om die clausule nu al te lichten. Vanheusden zou dan dus een ploegmaat kunnen worden van Romelu Lukaku.

   

  "Een van de geïnteresseerde ploegen in Vanheusden, is Inter", weet de Italiaanse krant Gazzetta. "Er staat nog niets op papier, maar het idee om hem terug te halen en hem in de toekomst centraal in de verdediging uit te spelen is er nog altijd. We zullen zien of het ook werkelijkheid wordt."