Geen GP van Monaco? Dan scheurt Charles Leclerc wel eenzaam door de straten

  Vandaag zou normaal gezien de GP F1 van Monaco plaatsvinden, maar die is natuurlijk afgelast door de uitbraak van het coronavirus. Gelukkig bood filmregisseur Claude Lelouch de Ferrari-rijder een alternatief.

  Voor geboren en getogen Monegask Charles Leclerc is de GP van Monaco hét hoogtepunt van het jaar. Dat hoogtepunt komt er in 2020 niet door de coronapandemie. Toch mocht Leclerc vandaag door de straten van Monaco racen.

   

  De Franse regisseur Claude Lelouch wou een korte film opnemen als knipoog naar een scène uit een van zijn films: een achtervolging door de straten van Parijs uit de film 'C'était un rendez-vous' uit 1976.

   

  En Leclerc was daar de geknipte man voor. De Ferrari-rijder nam zelfs prins Albert II van Monaco mee voor een rondje in een snelle Ferrari.

  Bekijk hoe Leclerc door de lege straten van Monaco scheurt