Ga naar de inhoud

Blijft Wesley Hoedt bij Antwerp? Of trekt hij weer de wijde wereld in? "We zien wel"

Wesley Hoedt was vorig seizoen een vaste waarde in de verdediging van Antwerp.

Wesley Hoedt (26) traint momenteel bij zijn voormalige club AZ, maar de Nederlandse verdediger is niet van plan om er volgend seizoen ook te voetballen. "Antwerp heeft een optie om me te kopen", vertelt hij aan de NOS, "maar liefst keer ik terug naar een van de vijf grote competities."

Wesley Hoedt heeft al wat clubs gezien in Europa. Van AZ (Nederland) ging het naar Lazio (Italië), Southampton (Engeland) en Celta de Vigo (Spanje), al dan niet op uitleenbasis. Vorig seizoen huurde Antwerp de Nederlandse verdediger van Southampton.

 

Momenteel onderhoudt Hoedt zijn conditie bij AZ. "Ik ben de club erg dankbaar dat ik mee mag trainen, maar het moet niet de insteek zijn om op dit moment terug te keren", zegt hij in een gesprek met onze collega's van de NOS.

 

"De eredivisie wordt steeds sterker en je moet niks uitsluiten, maar ik heb in Italië, Engeland en Spanje gespeeld en het liefst keer ik terug naar een van de vijf grote competities. En Antwerp heeft een optie om mij te kopen. We zien wel."

 

Hoedt kwam in september aan bij Antwerp en was het voorbije seizoen een vaste waarde op de Bosuil.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

VIDEO: Hoedt scoort prachtgoal tegen Anderlecht (na laatste fluitsignaal)